A vonat megüt egy autót, és még egyszer a GPS navigációt hibáztatja

  Másodszor, három nap alatt egy Caltrain megüt egy kocsit a pályákon. És még egyszer, a vezető hibás GPS-navigációs egységet hibáztat. És még egyszer, a vezető hibás GPS-navigációs egységet hibáztat.

  incident

  Tegnap este (február 12-én) a Charleston Road-i kereszteződésnél Palo Alto-ban egy délen futó Caltrain megüt egy autót, amely magasra állt a pályákon, a tűzvezető Kevin McNally tűz szerint.

  A vezető kijutott az autóból, mielőtt a vonat eltalálta volna.

  A vonat a kereszteződéstől délre, 100 méterre délre, a San Antonio Road irányába tolta az autót. A kocsi tüzet kapott, amikor a vonat elütötte.

  Amikor a tűzoltók megérkeztek, le kellett állítaniuk az Alma utcát, hogy az ujjlenyomatokat az utcai keleti oldalra csatlakoztassák, mondta McNally.

  McNally azt mondta, hogy hallotta, hogy a járművezető problémákat tapasztal a GPS navigációs egységgel, rossz fordulattal és magasra állította a pályákat.

  Abban az időben körülbelül 600 ember volt a vonaton. Semmilyen sérülést nem jelentettek.

  Szombat éjszaka egy Caltrain megüt egy 1950-es években, az Austin-Healey átváltoztatva, megállítva a Fair Oaks Avenue-ban, amely Atherton-be keresztezte, és a Watkins Avenue következő átkelőjébe húzta. A sofőr kihozta az autót, mielőtt eltalálta volna. Az autó is tüzet okozott.

  Ebben a balesetben a sofőr azt is elmondta, hogy rossz irányba fordult, és megtalálta magát a pályákon GPS navigációs egységének köszönhetően.

  Vásárlói Vélemények

  „Tisztelt Péter!
  Köszönjük támogatását, az új GPS készülék nagyon jól működik.
  Rendkívül fontos, hogy a koraszülöttmentésben – amikor ismeretlen címre kell mennünk – ne késlekedjünk a feladat elvégzésével, ne kelljen azzal töltenünk az időt, hogy keressük a címet.
  Segítségét a megmentett koraszülöttek nevében is hálásan köszönjük."

  Lendvai Barnabás

  Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért

  "Köszönöm a segítséget.Szuper a GPS és jó a frissítés. Egyszerű és gyors volt a régi törlése és az új felrakása a GPS-re. Mindent köszönök!"

  Kovács Zsolt

  "Kedves Péter!Őszintén szólva kissé kétkedve olvastam a sok pozitív véleményt. Elöször azt hittem, hogy csak egy "üzleti fogás", aminek kevés a valóságtartalma.

  Kellemesen csalódtam. Úgy az Ön üzleti hozzáállása, mint termékei elnyerték tetszésemet. Már régen nem tapasztalt udvarias, segítőkészségben volt részem. Bár csak minden így menne ebben az országban.

  Külön köszönöm a plussz ajándékot. Figyelemre méltó volt még, hogy a további kapcsolattartást is biztosítja ügyfelei számára, tehát nem hagyja magukra vásárlóit. Ez a mai kereskedelemben fehér hollónak számít.

  Mégegyszer köszönöm és csak ajánlani tudom leendő vásárlóinak!"

  T. Tamás

  "Csak tájékoztatni szeretnélek: Szuper!

  Most értem haza, egész nap használtam: Pesterzsébet, Budaörs, Érd, Zsámbék, haza Esztergom mellé. Tökéletesen működött (néhány útlezárást nem tudott, de azonnal újratervezte, amint másfelé mentem)."

  Fehér Csaba

  "Tényleg jó még mindig élvezem, pedig már nálam van jó ideje... Rengeteg beállítási lehetőség közül nem is tudom, hogy mennyi mindenre van lehetőség, de azt meg kell hogy hagyjam, TELJESEN KIELÉGÍTŐ!!!

  Szerintem egy kicsit sem különbözik a navigációs készülékektől... Pontosan ugyanazt nyújtja és a meleg start tényleg meleg. :)

  Meg kell jegyezzem hogy jómagam egy N73 -al használom a szoftvert és verhetetlen... Valószínűleg más telefonnal is tökéletesen működik, ebben viszont Péter biztosan tud segíteni. Első osztályú üzletember - mese nincs.

  Mindent összegezve tökéletesen jó szolgálatot nyújt. Tök jó!"

  © 2017 GPSNavigacio.eu

  Please publish modules in offcanvas position.