A GPS nyomon követése javíthatja a kisvállalkozások napi működését

  Számos előnnyel jár, ha mobil / távoli munkaerőre van szükség; egyes vállalkozások számára ez elkerülhetetlen követelmény. Mégis, mint bármi, ami előnyökkel jár, kihívásokkal kell szembenézni: az a kérdés, amelyet időről időre hallunk, az a kihívás, amelyet a távoli munkaerő bemutat a vezetőknek. Végül is, hogyan tud hatékonyan kezelni a csapat tagjait, ha nem látod őket?

  Van azonban valami jó hír. És a hír az, hogy a mobil eszközök és alkalmazások egyre több megoldást kínálnak a munkaadóknak a mobil vállalkozások vagy csapatok kezelésére. Ebben a tekintetben nemrégiben ellenőriztem néhány GPS követési alkalmazást, amelyek a kisvállalkozások számára előnyösek lehetnek, és itt tanultam:

  Automatizált időlapok és bérszámfejtés

  Sok vállalat időt és termelékenységet veszít azzal, hogy munkatársait manuálisan kitöltik, melyeket a munkáltatóknak össze kell gyűjteniük és feldolgozniuk. A folyamat automatizálása azonban segíthet a csalárd időmegőrzés és pontatlanságok kiküszöbölésében.

  A GPS-automatizált rendszer használatával biztosíthatja, hogy alkalmazottai valóban munkát végezzenek, amikor beavatkoznak, és győződjenek meg róla, hogy nem használnak vállalati időt személyes megbízásokra vagy feladatokra. Ez különösen fontos a flottakezelés szempontjából.

  space

  Az egyszerű hozzáférést lehetővé tevő jelentések lehetővé teszik a gyorsan elvégzett munkaidő gyors exportálását, a hatékony bérszámfejtés feldolgozásához: Önnek nem kell többé nyomon követnie az alkalmazottakat az időlapra, vagy ellenőriznie kell, hogy megfelelő időbeosztást biztosítottak-e.

  Javult az alkalmazottak termelékenysége és kommunikációja

  Blame the human nature: De az emberek produktívabbak, ha figyelik őket. És légy őszinte: ha azt gondoltad, hogy valaki figyel mindent, amit csináltál, sok dolog van, amit nem álmodna csinálni!

  Devasheesh Bhave, a Concordia Egyetem új pszichológiai kutatója szerint az elektronikus megfigyelés valójában magasabb teljesítményhez kapcsolódott. Nem csak: Megállapította, hogy minél gyakrabban figyelik a munkásokat, annál jobbak.

  Ezt a tanulmányt hívóközpontok megfigyelésével végezték. De ezek a megállapítások a szállításra és a szállításra is vonatkoznak; A gépjármű-nyomkövető rendszer biztosítja, hogy a munkaerő a leghatékonyabb útvonalat választja, és a feladatokat ütemezett helyeken töltse egy időigényesebb ügyben.

  Ezt a tanulmányt hívóközpontok megfigyelésével végezték. De ezek a megállapítások a szállításra és a szállításra is vonatkoznak; A gépjármű-nyomkövető rendszer biztosítja, hogy a munkaerő a leghatékonyabb útvonalat választja, és a feladatokat ütemezett helyeken töltse egy időigényesebb ügyben.

  A nyomon követés lehetővé teszi továbbá a munkáltató számára azt a lehetőséget, hogy megvizsgálja, mennyi időt vesz igénybe egy alkalmazott, hogy eljusson egy helyhez, vagy teljesítse egy meghatározott feladatot, hogy ezután edzői és képzett csapatok legyenek hatékonyabbak azokon a területeken, ahol hiányoznak.

  Sőt, a mobilalkalmazások használata gyorsan és hatékonyan kapcsolatba léphet a csapata tagjaival, így sok fejfájást takaríthat meg. Ha a megfelelő alkalmazást keresi, válassza ki azt, amely elérhető a mobileszközökön és asztali számítógépeken, és lehetővé teszi privát üzenetek küldését, valamint csoportos információk megosztását.

  Számos közlekedési vállalat használja a Zello-t, egy walkie-talkie alkalmazást, amely biztonságosan futtathatja a mobiltelefont a szöveges üzenetek megakadályozása érdekében. Más vállalatok úgy találják, hogy a Laza hihetetlenül hasznos eszköz arra, hogy mindenki ugyanazon az oldalon maradjon, és gyorsan megosztja az életinformációkat.

  Vásárlói Vélemények

  „Tisztelt Péter!
  Köszönjük támogatását, az új GPS készülék nagyon jól működik.
  Rendkívül fontos, hogy a koraszülöttmentésben – amikor ismeretlen címre kell mennünk – ne késlekedjünk a feladat elvégzésével, ne kelljen azzal töltenünk az időt, hogy keressük a címet.
  Segítségét a megmentett koraszülöttek nevében is hálásan köszönjük."

  Lendvai Barnabás

  Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért

  "Köszönöm a segítséget.Szuper a GPS és jó a frissítés. Egyszerű és gyors volt a régi törlése és az új felrakása a GPS-re. Mindent köszönök!"

  Kovács Zsolt

  "Kedves Péter!Őszintén szólva kissé kétkedve olvastam a sok pozitív véleményt. Elöször azt hittem, hogy csak egy "üzleti fogás", aminek kevés a valóságtartalma.

  Kellemesen csalódtam. Úgy az Ön üzleti hozzáállása, mint termékei elnyerték tetszésemet. Már régen nem tapasztalt udvarias, segítőkészségben volt részem. Bár csak minden így menne ebben az országban.

  Külön köszönöm a plussz ajándékot. Figyelemre méltó volt még, hogy a további kapcsolattartást is biztosítja ügyfelei számára, tehát nem hagyja magukra vásárlóit. Ez a mai kereskedelemben fehér hollónak számít.

  Mégegyszer köszönöm és csak ajánlani tudom leendő vásárlóinak!"

  T. Tamás

  "Csak tájékoztatni szeretnélek: Szuper!

  Most értem haza, egész nap használtam: Pesterzsébet, Budaörs, Érd, Zsámbék, haza Esztergom mellé. Tökéletesen működött (néhány útlezárást nem tudott, de azonnal újratervezte, amint másfelé mentem)."

  Fehér Csaba

  "Tényleg jó még mindig élvezem, pedig már nálam van jó ideje... Rengeteg beállítási lehetőség közül nem is tudom, hogy mennyi mindenre van lehetőség, de azt meg kell hogy hagyjam, TELJESEN KIELÉGÍTŐ!!!

  Szerintem egy kicsit sem különbözik a navigációs készülékektől... Pontosan ugyanazt nyújtja és a meleg start tényleg meleg. :)

  Meg kell jegyezzem hogy jómagam egy N73 -al használom a szoftvert és verhetetlen... Valószínűleg más telefonnal is tökéletesen működik, ebben viszont Péter biztosan tud segíteni. Első osztályú üzletember - mese nincs.

  Mindent összegezve tökéletesen jó szolgálatot nyújt. Tök jó!"

  © 2017 GPSNavigacio.eu

  Please publish modules in offcanvas position.