A GPS nyomon követésével mindig tudni fogja, hol vannak az Ön eszközei

Print

Soha nem szeretné elveszteni a nyomon követést az eszközeiről. A szerszámlopás problémát jelent néhány munkahelyen, különösen azoknál, akiknek sok alvállalkozója van, és a személyzetük fut. Még lopás nélkül is fájdalmas lehet annak meghatározása, hogy ki férhet hozzá a szerszámokhoz, és hol vannak azok bármikor.

A Bosch egy potenciális megoldást kínál a Bosch GSH27-26 Brute turbó-megszakító kalapács formájában GPS és az SDS-max GPS Retrofit segítségével, amely bárhol és bármikor valós idejű helymeghatározást biztosít.

A lítium-ion akkumulátor, amely automatikusan töltődik be, amint a szerszám be van dugva, a GPS folyamatosan hetekig terjedhet. A beépített mobiltelefon-szolgáltatással a Bosch GPS nyomkövető alkalmazással rendelkezik, még akkor is, ha kihúzva van. A nyomkövető eszköz is értesítheti a felhasználót a különböző tevékenységekről, beleértve a nem munkaórák aktiválását és a nem engedélyezett helyhasználatot.

A GPS lokátor jelenleg csak a megszakító kalapácson vagy a meglévő Bosch megszakító kalapácsok utólagos felszerelésénél áll rendelkezésre. Az eszköz 2018 májusában elérhető lesz 2.050 dollárért, és a GPS funkció évente 100 dollárra aktiválható. Habár a Bosch még nem jelentett be semmilyen más eszközt a GPS locatorokkal, megteheti, hogy többet fog felmutatni, ha a szolgáltatás leáll.

A GPS-eszköz helyzete jelentős akadályt jelent a tolvajok számára, és ha a szerszámok végül elhagyják a munkaterületet, akkor pontosan meg tudják határozni, hol keresik őket. Remélik, hogy a technológia többi tagjáról többet látnak a többi fontosabb szerszámgyártóról, és a közeljövőben kisebb erőgépeken is elérhetők. Ez sokkal jobb megoldás, mint az örök munkahelyi felügyelet.