A GPS nyomon követésével mindig tudni fogja, hol vannak az Ön eszközei

  Soha nem szeretné elveszteni a nyomon követést az eszközeiről. A szerszámlopás problémát jelent néhány munkahelyen, különösen azoknál, akiknek sok alvállalkozója van, és a személyzetük fut. Még lopás nélkül is fájdalmas lehet annak meghatározása, hogy ki férhet hozzá a szerszámokhoz, és hol vannak azok bármikor.

  A Bosch egy potenciális megoldást kínál a Bosch GSH27-26 Brute turbó-megszakító kalapács formájában GPS és az SDS-max GPS Retrofit segítségével, amely bárhol és bármikor valós idejű helymeghatározást biztosít.

  A lítium-ion akkumulátor, amely automatikusan töltődik be, amint a szerszám be van dugva, a GPS folyamatosan hetekig terjedhet. A beépített mobiltelefon-szolgáltatással a Bosch GPS nyomkövető alkalmazással rendelkezik, még akkor is, ha kihúzva van. A nyomkövető eszköz is értesítheti a felhasználót a különböző tevékenységekről, beleértve a nem munkaórák aktiválását és a nem engedélyezett helyhasználatot.

  A GPS lokátor jelenleg csak a megszakító kalapácson vagy a meglévő Bosch megszakító kalapácsok utólagos felszerelésénél áll rendelkezésre. Az eszköz 2018 májusában elérhető lesz 2.050 dollárért, és a GPS funkció évente 100 dollárra aktiválható. Habár a Bosch még nem jelentett be semmilyen más eszközt a GPS locatorokkal, megteheti, hogy többet fog felmutatni, ha a szolgáltatás leáll.

  A GPS-eszköz helyzete jelentős akadályt jelent a tolvajok számára, és ha a szerszámok végül elhagyják a munkaterületet, akkor pontosan meg tudják határozni, hol keresik őket. Remélik, hogy a technológia többi tagjáról többet látnak a többi fontosabb szerszámgyártóról, és a közeljövőben kisebb erőgépeken is elérhetők. Ez sokkal jobb megoldás, mint az örök munkahelyi felügyelet.

   

  Vásárlói Vélemények

  „Tisztelt Péter!
  Köszönjük támogatását, az új GPS készülék nagyon jól működik.
  Rendkívül fontos, hogy a koraszülöttmentésben – amikor ismeretlen címre kell mennünk – ne késlekedjünk a feladat elvégzésével, ne kelljen azzal töltenünk az időt, hogy keressük a címet.
  Segítségét a megmentett koraszülöttek nevében is hálásan köszönjük."

  Lendvai Barnabás

  Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért

  "Köszönöm a segítséget.Szuper a GPS és jó a frissítés. Egyszerű és gyors volt a régi törlése és az új felrakása a GPS-re. Mindent köszönök!"

  Kovács Zsolt

  "Kedves Péter!Őszintén szólva kissé kétkedve olvastam a sok pozitív véleményt. Elöször azt hittem, hogy csak egy "üzleti fogás", aminek kevés a valóságtartalma.

  Kellemesen csalódtam. Úgy az Ön üzleti hozzáállása, mint termékei elnyerték tetszésemet. Már régen nem tapasztalt udvarias, segítőkészségben volt részem. Bár csak minden így menne ebben az országban.

  Külön köszönöm a plussz ajándékot. Figyelemre méltó volt még, hogy a további kapcsolattartást is biztosítja ügyfelei számára, tehát nem hagyja magukra vásárlóit. Ez a mai kereskedelemben fehér hollónak számít.

  Mégegyszer köszönöm és csak ajánlani tudom leendő vásárlóinak!"

  T. Tamás

  "Csak tájékoztatni szeretnélek: Szuper!

  Most értem haza, egész nap használtam: Pesterzsébet, Budaörs, Érd, Zsámbék, haza Esztergom mellé. Tökéletesen működött (néhány útlezárást nem tudott, de azonnal újratervezte, amint másfelé mentem)."

  Fehér Csaba

  "Tényleg jó még mindig élvezem, pedig már nálam van jó ideje... Rengeteg beállítási lehetőség közül nem is tudom, hogy mennyi mindenre van lehetőség, de azt meg kell hogy hagyjam, TELJESEN KIELÉGÍTŐ!!!

  Szerintem egy kicsit sem különbözik a navigációs készülékektől... Pontosan ugyanazt nyújtja és a meleg start tényleg meleg. :)

  Meg kell jegyezzem hogy jómagam egy N73 -al használom a szoftvert és verhetetlen... Valószínűleg más telefonnal is tökéletesen működik, ebben viszont Péter biztosan tud segíteni. Első osztályú üzletember - mese nincs.

  Mindent összegezve tökéletesen jó szolgálatot nyújt. Tök jó!"

  © 2017 GPSNavigacio.eu

  Please publish modules in offcanvas position.