Pentagon Vélemények GPS házirendek

  Az Egyesült Államok katonai bázisainak elhelyezkedése és tevékenysége; az amerikai katonák kocogó és járőrözési útvonalai - a szakértők azt mondják, hogy ezek a részletek a Strava edzés nyomkövető cég által megosztott GPS adatok között szerepelnek, és a Heat Map több mint egymilliárd gyakorlott tevékenységet tükröz globálisan. A Pentagon azt állítja, hogy új biztonsági és képzési politikákat szeretne felvenni a biztonsági kérdések kezelésére.

  "A közelmúltban kiadott adatok rámutatnak arra, hogy szükség van a szituációs tudatosságra, amikor a katonaság tagjai megosztják a személyes információkat" - mondta Pentagon szóvivője Adrian J.T. Az US Marine Rankine - Galloway nyilatkozatában nyilatkozott a Strava adatok nemzetközi hírnevűekről szóló jelentéseiről.

  Strava - amely magában foglal egy lehetőséget a felhasználók edzésadatainak megőrzésére - a tavaly év végén közzétette a frissített Hő Térképet. A kaliforniai székhelyű vállalat "a sportolók szociális hálózatának" nevezi magát, mondván, hogy mobilalkalmazásait és webhelyét naponta több millió ember összekapcsolja.

  A Fitbit-től származó fitneszkövetőkből származó adatok felhasználásával a Strava térképe 2015-től 2017 szeptemberéig több millió felhasználói futást, sétát és kerékpártúrát jelenít meg - és egyes országokban a katonai és segélyszemélyzet tevékenysége éles ellentétben van. az elővárosok fényesen ragyognak a környezetük összehasonlító sötétségében.

  A Strava hőmérő térképen kiemelt üzembiztonsági látszatát elsőként Nathan Ruser, egyetemi hallgató mutatta be, aki a közel-keleti és biztonsági kérdéseket tanulmányozza Sydneyben, Ausztráliában. Vasárnap Ruser a Strava globális hőmérőjéről mesélt tweetelről: "Nagyon szépnek tűnik, de nem lenyűgöző az Op-Sec számára, az amerikai bázisok egyértelműen azonosíthatók és feltérképezhetők."

  És miközben Ruser nagyrészt azért hozta fel a felfedezést, mert a térkép szíriai szakaszára összpontosított, felfedezése arra késztette a biztonsági szakértőket, hogy gyökeresítsék a Strava adatait, és több tevékenységet fedeztek fel az Egyesült Államok és más országok érzékeny területeken. ellenkező erő képes lenne az adatokat használni. Például valószínűleg az USA és a koalíciós erők tevékenysége látható Afganisztánban.

  kabul

  Leírva azt, amit "világméretű kormányok számára biztonsági rémálomnak" nevezett, Jeffrey Lewis külpolitikai újságíró leírja a Daily Beast-ot arról, hogyan használta a Strava adatait Tajvanon egy rakéta parancsnoki központ felfedezésére, amelynek helyét titokban kell tartani.

  Lewis írja: "vannak olyan lelkes Strava felhasználók, akik ott dolgoznak, és kudarcba indítják a parkolóhelyet, ahol a rakétavetők parkolnak."

  A Strava-adatok feltérképezéséhez az elemzők összehasonlítják a Google Térkép történelmi nézeteivel és más erőforrásokkal, hogy láthassák, hogyan alakulhatnak potenciális katonai elhelyezések az elmúlt években. És az Egyesült Államok nem az egyetlen ország, amelynek működését veszélyeztetheti.

  A Jemenben lévő földterületet vizsgálva a Belling Cat kutatója, Aric Toler kiemeli, hogy a Strava-adatok hogyan adnak új részleteket az Aden-i tevékenységről, ahol egy Patriot rakéta-rendszert jelentettek be az elmúlt év elején.

  A Toler és más szakértők figyelmen kívül hagyják azt is, hogy a távoli és / vagy vitatott területeken használatos fitnesz-követők katonaiak - nem pedig polgári vagy megkönnyítési műveletek.

  Ami a biztonsági aggályokat feltáró kutatót illeti, Ruser elmondja a Sydney Morning Herald-nak: "Meg vagyok lepődve, hogy a térképen mennyi fő figyelmet kaptam, és arra számítottam, hogy a hókörnyék és a nyílt forráskódú körökben csillapodik, amíg az amerikai kormány csendben rögzíti a probléma, de inkább úgy tűnik, hogy sokkal többet fújt ki, mint gondoltam volna.

  Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma észrevette, és most felülvizsgálja politikáit.

  Az NPR-nek küldött e-mailben a Pentagon Rankine-Galloway azt mondta: "Nagyon komolyan vesszük ezeket a kérdéseket, és felülvizsgáljuk a helyzetet annak meghatározása érdekében, hogy további képzésre vagy útmutatásra van szükség, és hogy további politikát kell-e kidolgozni annak érdekében, hogy a DoD személyzet biztonsága itthon és külföldön."

  Vásárlói Vélemények

  „Tisztelt Péter!
  Köszönjük támogatását, az új GPS készülék nagyon jól működik.
  Rendkívül fontos, hogy a koraszülöttmentésben – amikor ismeretlen címre kell mennünk – ne késlekedjünk a feladat elvégzésével, ne kelljen azzal töltenünk az időt, hogy keressük a címet.
  Segítségét a megmentett koraszülöttek nevében is hálásan köszönjük."

  Lendvai Barnabás

  Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért

  "Köszönöm a segítséget.Szuper a GPS és jó a frissítés. Egyszerű és gyors volt a régi törlése és az új felrakása a GPS-re. Mindent köszönök!"

  Kovács Zsolt

  "Kedves Péter!Őszintén szólva kissé kétkedve olvastam a sok pozitív véleményt. Elöször azt hittem, hogy csak egy "üzleti fogás", aminek kevés a valóságtartalma.

  Kellemesen csalódtam. Úgy az Ön üzleti hozzáállása, mint termékei elnyerték tetszésemet. Már régen nem tapasztalt udvarias, segítőkészségben volt részem. Bár csak minden így menne ebben az országban.

  Külön köszönöm a plussz ajándékot. Figyelemre méltó volt még, hogy a további kapcsolattartást is biztosítja ügyfelei számára, tehát nem hagyja magukra vásárlóit. Ez a mai kereskedelemben fehér hollónak számít.

  Mégegyszer köszönöm és csak ajánlani tudom leendő vásárlóinak!"

  T. Tamás

  "Csak tájékoztatni szeretnélek: Szuper!

  Most értem haza, egész nap használtam: Pesterzsébet, Budaörs, Érd, Zsámbék, haza Esztergom mellé. Tökéletesen működött (néhány útlezárást nem tudott, de azonnal újratervezte, amint másfelé mentem)."

  Fehér Csaba

  "Tényleg jó még mindig élvezem, pedig már nálam van jó ideje... Rengeteg beállítási lehetőség közül nem is tudom, hogy mennyi mindenre van lehetőség, de azt meg kell hogy hagyjam, TELJESEN KIELÉGÍTŐ!!!

  Szerintem egy kicsit sem különbözik a navigációs készülékektől... Pontosan ugyanazt nyújtja és a meleg start tényleg meleg. :)

  Meg kell jegyezzem hogy jómagam egy N73 -al használom a szoftvert és verhetetlen... Valószínűleg más telefonnal is tökéletesen működik, ebben viszont Péter biztosan tud segíteni. Első osztályú üzletember - mese nincs.

  Mindent összegezve tökéletesen jó szolgálatot nyújt. Tök jó!"

  © 2017 GPSNavigacio.eu

  Please publish modules in offcanvas position.