Az egész globális pénzügyi rendszer a GPS-től függ

  Van egy hatalmas, láthatatlan óra, amely rendkívül pontos időt tart, ellenőrizhető a világ bármely pontjáról, és mindenki számára ingyenes. Ezt az emberiségnek adott technológiai ajándékot az amerikai kormány építette. Globális helymeghatározó rendszerként (GPS) hívják, a térben él, és minden alkalommal, amikor ellenőrizze a térképet a telefonján.

  Amit nem lehet tudni, hogy sokkal többször támaszkodik rá. A cellatornák segítségével a telefonhívásokat, az ATM-eket és a pénztárgépeket az ügyletekhez használják, az elektromos hálózatok arra használják, hogy hatalomot küldjenek a házuknak, és a tőzsdék használják azt, hogy szabályozzák a részvényportfoliójukat vagy a befektetési alapjukat. És sokkal sérülékenyebb a támadás és a zavar, mint a legtöbb ember tudja, vagy hajlandó elismerni.

  "Amikor gazdasági infrastruktúráról beszélünk, nem gondolom, hogy a nagyközönség felismeri, hogy a globális helymeghatározó rendszer időzítési jele kritikus fontosságú ezen ATM-tranzakciók és minden más, az Egyesült Államokban és a legtöbb a világon ", Michael Griffin, egy korábbi NASA adminisztrátor az októberi októberi amerikai biztonsági döntéshozóknak elmondta. "Mennyire hiszünk abban, hogy megvédtük magunkat, ha az ellenség a közelgő gazdasági rendszert összeomlik?"

  Míg az amerikai GPS-konstelláció ezen adatok elsődleges forrása, más nemzetek hasonló konstellációkat indítottak: az orosz GLONASS, a kínai BeiDou és az európai Galileo, valamint a kisebb regionális szolgáltatások hasonló jelzést adnak a "GNSS" - Global Navigation Satellite Rendszer.

  Nehéz olyan fontos digitális infrastruktúrát találni, amely nem támaszkodik a GNSS-re. Mivel a mobilkommunikációs rádiófrekvenciák korlátozottak, a mobiltelefonok és a tornyok nem csak közvetíthetik egymást; egy adatbillentyű lenne. E hálózatok ahelyett, hogy pontosan időzítenék a kommunikáció bomlását, előfordulhat, hogy ezek a hálózatok hatékonyan használják a helyet, és olyan időközöket vezetnek be, amelyek túl rövidek ahhoz, hogy az emberek észrevegyék őket. Még a vezetékes hálózatoknak is meg kell állapodniuk a pontos időzítésről, hogy teljes kapacitással működjenek.

  A New York-i tőzsde a New Jersey-i kiszolgáló gazdaságának tetőjén lévő GNSS antennákra támaszkodva pénzügyi tranzakciók idejére, beleértve a számítógép által automatikusan végrehajtott műveleteket is. A befektetők millióit fejlesztették algoritmusuk és kommunikációs rendszereik fejlesztésével, hogy a versenytársaiknál gyorsabban néhány mikrosodpercet végezzenek el, de mindez nem lenne képes, ha nem tudnának megegyezni arról, hogy pontosan mikor történt minden egyes kereskedelem.

  Vásárlói Vélemények

  „Tisztelt Péter!
  Köszönjük támogatását, az új GPS készülék nagyon jól működik.
  Rendkívül fontos, hogy a koraszülöttmentésben – amikor ismeretlen címre kell mennünk – ne késlekedjünk a feladat elvégzésével, ne kelljen azzal töltenünk az időt, hogy keressük a címet.
  Segítségét a megmentett koraszülöttek nevében is hálásan köszönjük."

  Lendvai Barnabás

  Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért

  "Köszönöm a segítséget.Szuper a GPS és jó a frissítés. Egyszerű és gyors volt a régi törlése és az új felrakása a GPS-re. Mindent köszönök!"

  Kovács Zsolt

  "Kedves Péter!Őszintén szólva kissé kétkedve olvastam a sok pozitív véleményt. Elöször azt hittem, hogy csak egy "üzleti fogás", aminek kevés a valóságtartalma.

  Kellemesen csalódtam. Úgy az Ön üzleti hozzáállása, mint termékei elnyerték tetszésemet. Már régen nem tapasztalt udvarias, segítőkészségben volt részem. Bár csak minden így menne ebben az országban.

  Külön köszönöm a plussz ajándékot. Figyelemre méltó volt még, hogy a további kapcsolattartást is biztosítja ügyfelei számára, tehát nem hagyja magukra vásárlóit. Ez a mai kereskedelemben fehér hollónak számít.

  Mégegyszer köszönöm és csak ajánlani tudom leendő vásárlóinak!"

  T. Tamás

  "Csak tájékoztatni szeretnélek: Szuper!

  Most értem haza, egész nap használtam: Pesterzsébet, Budaörs, Érd, Zsámbék, haza Esztergom mellé. Tökéletesen működött (néhány útlezárást nem tudott, de azonnal újratervezte, amint másfelé mentem)."

  Fehér Csaba

  "Tényleg jó még mindig élvezem, pedig már nálam van jó ideje... Rengeteg beállítási lehetőség közül nem is tudom, hogy mennyi mindenre van lehetőség, de azt meg kell hogy hagyjam, TELJESEN KIELÉGÍTŐ!!!

  Szerintem egy kicsit sem különbözik a navigációs készülékektől... Pontosan ugyanazt nyújtja és a meleg start tényleg meleg. :)

  Meg kell jegyezzem hogy jómagam egy N73 -al használom a szoftvert és verhetetlen... Valószínűleg más telefonnal is tökéletesen működik, ebben viszont Péter biztosan tud segíteni. Első osztályú üzletember - mese nincs.

  Mindent összegezve tökéletesen jó szolgálatot nyújt. Tök jó!"

  © 2017 GPSNavigacio.eu

  Please publish modules in offcanvas position.