Ez egy éjszakai rémálom. Az egyik teljesen megelőzhető. Két kutató felfedte problémáit több száz sebezhető GPS-szolgáltatással nyílt API-k és triviális jelszavak használatával (123456), ami számos adatvédelmi problémát eredményezett, beleértve a közvetlen követést is. Továbbá a sérülékeny szolgáltatások közül sok nyitott könyvtárakat tartalmaz, amelyek a naplózott adatokat teszik ki.

  A 2018-2023 közötti időszakra vonatkozó előrejelzési időszakra vonatkozó "Global GPS Tracking Devices market" kutatási jelentés a piaci növekedési tényezők, a piaci kritika, a regionális elemzés, a GPS nyomkövető eszközök piaci eloszlása és a versenypiaci tájékozódás elemzésének részletesebb elemzésével egyeztet össze.

  Számos előnnyel jár, ha mobil / távoli munkaerőre van szükség; egyes vállalkozások számára ez elkerülhetetlen követelmény. Mégis, mint bármi, ami előnyökkel jár, kihívásokkal kell szembenézni: az a kérdés, amelyet időről időre hallunk, az a kihívás, amelyet a távoli munkaerő bemutat a vezetőknek. Végül is, hogyan tud hatékonyan kezelni a csapat tagjait, ha nem látod őket?

  Soha nem szeretné elveszteni a nyomon követést az eszközeiről. A szerszámlopás problémát jelent néhány munkahelyen, különösen azoknál, akiknek sok alvállalkozója van, és a személyzetük fut. Még lopás nélkül is fájdalmas lehet annak meghatározása, hogy ki férhet hozzá a szerszámokhoz, és hol vannak azok bármikor.

  Page 1 of 4

  Vásárlói Vélemények

  „Tisztelt Péter!
  Köszönjük támogatását, az új GPS készülék nagyon jól működik.
  Rendkívül fontos, hogy a koraszülöttmentésben – amikor ismeretlen címre kell mennünk – ne késlekedjünk a feladat elvégzésével, ne kelljen azzal töltenünk az időt, hogy keressük a címet.
  Segítségét a megmentett koraszülöttek nevében is hálásan köszönjük."

  Lendvai Barnabás

  Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért

  "Köszönöm a segítséget.Szuper a GPS és jó a frissítés. Egyszerű és gyors volt a régi törlése és az új felrakása a GPS-re. Mindent köszönök!"

  Kovács Zsolt

  "Kedves Péter!Őszintén szólva kissé kétkedve olvastam a sok pozitív véleményt. Elöször azt hittem, hogy csak egy "üzleti fogás", aminek kevés a valóságtartalma.

  Kellemesen csalódtam. Úgy az Ön üzleti hozzáállása, mint termékei elnyerték tetszésemet. Már régen nem tapasztalt udvarias, segítőkészségben volt részem. Bár csak minden így menne ebben az országban.

  Külön köszönöm a plussz ajándékot. Figyelemre méltó volt még, hogy a további kapcsolattartást is biztosítja ügyfelei számára, tehát nem hagyja magukra vásárlóit. Ez a mai kereskedelemben fehér hollónak számít.

  Mégegyszer köszönöm és csak ajánlani tudom leendő vásárlóinak!"

  T. Tamás

  "Csak tájékoztatni szeretnélek: Szuper!

  Most értem haza, egész nap használtam: Pesterzsébet, Budaörs, Érd, Zsámbék, haza Esztergom mellé. Tökéletesen működött (néhány útlezárást nem tudott, de azonnal újratervezte, amint másfelé mentem)."

  Fehér Csaba

  "Tényleg jó még mindig élvezem, pedig már nálam van jó ideje... Rengeteg beállítási lehetőség közül nem is tudom, hogy mennyi mindenre van lehetőség, de azt meg kell hogy hagyjam, TELJESEN KIELÉGÍTŐ!!!

  Szerintem egy kicsit sem különbözik a navigációs készülékektől... Pontosan ugyanazt nyújtja és a meleg start tényleg meleg. :)

  Meg kell jegyezzem hogy jómagam egy N73 -al használom a szoftvert és verhetetlen... Valószínűleg más telefonnal is tökéletesen működik, ebben viszont Péter biztosan tud segíteni. Első osztályú üzletember - mese nincs.

  Mindent összegezve tökéletesen jó szolgálatot nyújt. Tök jó!"

  © 2017 GPSNavigacio.eu

  Please publish modules in offcanvas position.