A fekete-tengeri műholdas navigációs problémákról szóló beszámolók azt sugallják, hogy Oroszország új rendszert tesztelhet a GPS megzavarására, írja a New Scientist. Ez lehet az első ötlet az elektronikus hadviselés egy új formájára, amely mindenkinek elérhetővé válik a gazember nemzetállamoktól a kegyetlen bűnözőkig.

  Június 22-én az Egyesült Államok Tengerészeti Hivatala látszólag bland incident jelentést nyújtott be. A Novorossiysk orosz kikötőjének hajóparancsnokai felfedezték, hogy a GPS rossz helyen fekszik - több mint 32 kilométerre a Gelendzhik repülőtéren.

   

  Van egy hatalmas, láthatatlan óra, amely rendkívül pontos időt tart, ellenőrizhető a világ bármely pontjáról, és mindenki számára ingyenes. Ezt az emberiségnek adott technológiai ajándékot az amerikai kormány építette. Globális helymeghatározó rendszerként (GPS) hívják, a térben él, és minden alkalommal, amikor ellenőrizze a térképet a telefonján.

  Aki ma autóba ül, szinte lehetetlen, hogy eltévedjen, feltéve, hogy tud és akar haladni a korral. Útvonalat tervezni sokféleképpen lehet, de az PNA-kat is felváltva a modern megoldás az okostelefonos navigáció. Két-két népszerű on- és offline alkalmazást kipróbálva mutatjuk be, mit nyújt a jelen, és merrefelé tart a közeljövő.

  Rég volt már, amikor papírtérképpel a kezünkben próbáltunk odatalálni az ország ismert szegleteibe. Ha külföldre mentünk, előkerült a vaskos útiatlasz is, meg persze árgus szemekkel figyeltük az út menti táblákat. Eljárt már az idő ezek és a „majd megkérdezünk valakit az utcán" módszer felett. Világszerte milliók váltottak beépített vagy hordozható autós navigációra, ami bárhová könnyen elkalauzol.

  Page 1 of 2

  Vásárlói Vélemények

  „Tisztelt Péter!
  Köszönjük támogatását, az új GPS készülék nagyon jól működik.
  Rendkívül fontos, hogy a koraszülöttmentésben – amikor ismeretlen címre kell mennünk – ne késlekedjünk a feladat elvégzésével, ne kelljen azzal töltenünk az időt, hogy keressük a címet.
  Segítségét a megmentett koraszülöttek nevében is hálásan köszönjük."

  Lendvai Barnabás

  Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért

  "Köszönöm a segítséget.Szuper a GPS és jó a frissítés. Egyszerű és gyors volt a régi törlése és az új felrakása a GPS-re. Mindent köszönök!"

  Kovács Zsolt

  "Kedves Péter!Őszintén szólva kissé kétkedve olvastam a sok pozitív véleményt. Elöször azt hittem, hogy csak egy "üzleti fogás", aminek kevés a valóságtartalma.

  Kellemesen csalódtam. Úgy az Ön üzleti hozzáállása, mint termékei elnyerték tetszésemet. Már régen nem tapasztalt udvarias, segítőkészségben volt részem. Bár csak minden így menne ebben az országban.

  Külön köszönöm a plussz ajándékot. Figyelemre méltó volt még, hogy a további kapcsolattartást is biztosítja ügyfelei számára, tehát nem hagyja magukra vásárlóit. Ez a mai kereskedelemben fehér hollónak számít.

  Mégegyszer köszönöm és csak ajánlani tudom leendő vásárlóinak!"

  T. Tamás

  "Csak tájékoztatni szeretnélek: Szuper!

  Most értem haza, egész nap használtam: Pesterzsébet, Budaörs, Érd, Zsámbék, haza Esztergom mellé. Tökéletesen működött (néhány útlezárást nem tudott, de azonnal újratervezte, amint másfelé mentem)."

  Fehér Csaba

  "Tényleg jó még mindig élvezem, pedig már nálam van jó ideje... Rengeteg beállítási lehetőség közül nem is tudom, hogy mennyi mindenre van lehetőség, de azt meg kell hogy hagyjam, TELJESEN KIELÉGÍTŐ!!!

  Szerintem egy kicsit sem különbözik a navigációs készülékektől... Pontosan ugyanazt nyújtja és a meleg start tényleg meleg. :)

  Meg kell jegyezzem hogy jómagam egy N73 -al használom a szoftvert és verhetetlen... Valószínűleg más telefonnal is tökéletesen működik, ebben viszont Péter biztosan tud segíteni. Első osztályú üzletember - mese nincs.

  Mindent összegezve tökéletesen jó szolgálatot nyújt. Tök jó!"

  © 2017 GPSNavigacio.eu

  Please publish modules in offcanvas position.